Katarina Prnjak

Miss Hrvatske 2011

Zbog bolnih leđa konstantno sam mijenjala jastuke, madrace i nadmadrace i nikada ništa nije donijelo željeni rezultat te sam se odlučila za Songo 3D Fizioterapico madrac i napokon se riješila boli. Još jedna super stvar je osim što je preudoban ta što ima ljetnu i zimsku stranu koje osjetno djeluju, posebno ako ste zimogrozni kao ja. Kako to obično biva, kad sam se uvjerila u kvalitetu madraca kupila sam i odgovarajuću posteljinu, a kako stvari stoje neću stati samo na tome. Nakon godinu dana korištenja mogu samo reći da od mene imate apsolutno sve preporuke!

Marija Dabro

Diplomirani osteopat DO, bacc physioth
Centar MD FISIO

Za zdravu kralježnicu i zglobove bez napetosti i bolova važan je adekvatan odmor i kvalitetan san. Kroz svoj posao često me pacijenti pitaju za savjet koji madraci jastuk im mogu preporučiti kao njihov osteopat i fizioterapeut. Znajući da u moru proizvoda na tržištu to nije lako,napokon sam sebi pronašla kvalitetu i udobnost u anatomskom jastuku Nicky brenda Sogno i njihovom 3D Fisioterapico madracu i svakako ih preporučam svim svojim pacijentima i klijentima.

Jurica Skelin

Fizioterapeut
Centar za masažu i manualnu terapiju SKELIN

Madrac 3D Fisioterapico napravljen 3D tehnologijom kapilara punjenih zrakom savršeno se prilagođava svakoj težini i obliku tijela. Smanjuje bolove u kralježnici, vratu, ramenima i zglobovima.Omogućuje zdrav san i regeneraciju tijela. Koristim ga osobno i rado ga preporučujem svima, posebno svojim klijentima koji imaju tegobe. Iz linije Sogno još koristim jastuke Nicky i Fresco. Mogu biti anatomskog ili klasičnog oblika, a obje vrste savršeno oblikuju položaj vrata i glave podupirući vratnu kralježnicu u pravilnom položaju. Pružaju zdrav san i bitno utječu na smanjenje boli u vratu, predjelu glave i ramena.

Predrag Teodor

umirovljeni poduzetnik, Velika Gorica

Recenzija na kupljene SOGNO proizvode!

Po ugovorenom terminu prezentacije, presentator dolazi u ugovoreno vrijeme, točno i sa velikom ljubaznosti, na moju adresu. Prezentira madrace, nadmadrace, UV grijanje, jastuke i pokrivače. Gospođa-prezentatorica ima sposobnosti vrlo kvalitetnog prezentiranja, pa i prilično stručnog objašnjenja. Jako je zanimljivo tumačenje.
Vidim da je moja supruga vrlo usredotočena na tumačenje, a mene je gđa prezentatorica malo zaintrigirala kvalitetom i mogućnosti ovih proizvoda. Nakon njenog izlaganja, moja supruga je isprobala ove proizvode i nakon zadnjeg objašnjenja i isprobavanja proizvoda odlučili smo se na kupnju istih. Jako smo zadovoljni sa prezentacijom, kvalitetom proizvoda, objašnjenjem i vremenom za prezentiranje. Definitivno, to su proizvodi vrlo visoke kvalitete- što se i pokazalo nakon prvih dana upotrebe.

REZULTAT: Ne spavam isprekidano već u kontinuitetu, kada spavam ne sanjam ništa i kako legnem u taj novi krevet odma zaspim dubokim snom. Madraci, UV nadmadrac,na struju, pokrivač i jastuci su nešto sasvim novo.
Definitivno smo jako zadovoljni. Da mi je potreba odlučiti se ponovno na kupnju, kupio bih isto ponovno.
Najviše ovisi o prezentatoru, njenom znanju i ljubaznosti. Na istinitost ove prezentacije, odgovaram moralno i materijalno. Napominjem, da madrac je po narudžbi koji je isporučen prije roka, što je bilo ugodno i iznenađujuće.

Nataša Spevec

magistra ekonomije, Zagreb

Dana 30.01. prezentirani su mi proizvodi tvrtke Sogno.
Osim odlično odrađene prezentacije, nakon koje sam bez razmišljanja kupila vaše proizvode, a koje od tada svakodnevno koristim, moram napomenuti da spavanje na madracima, na anatomskom jastuku, kao i rezultati spavanja na infra -relax prostirci, znatno se poboljšala kvaliteta života moje obitelji. Madrace koriste moja djeca koja su dosada spavala na običnim madracima. Spavanje na madracu 3D Fisio Terapic im je nezamjenjivo.

Day Antunović

radijska voditeljica, Split

Osoba sam sa invaliditetom, trajnim, progresivnim, neurološkim i autoimunim…što u prijevodu znači: da trpim teške bolove koštano-muskulatorno-živčanog sustava te progresivne neurološke probleme. I ono najvažnije u tome je da su u pitanju bolesti kod kojih se stanje i bolovi pogoršavaju u mirovanju, ležećem položaju i spavanju. Dakle, u vrijeme najvećeg odmora i punjenja baterija ja svoje baterije trošim čega je rezultat iznimno kratki period spavanja kao i loša kvaliteta sna što opet za sobom vuče druge zdravstvene probleme vezane uz srce i tlak. I tako, neodmorena, neispavana i praznih baterija ja započinjem svaki moj novi radni dan. Iz dana u dan. 
Obzirom da mi je profesija javna i pod lupom javnosti, ja za vrijeme svog radnog vremena moram biti stopostotno skoncentrirana i u dobroj formi, što zasigurno nisam. I tu nastaju problemi koji se samo vrte u krug i koji me sputavanju u ispunjavanju mojih profesionalnih i ostalih obveza. Zato me posebno veselilo isprobati vašu Infra relax podlogu. Nakon nekoliko spavanja s uključenim srednje jakim tretmanom ja sam se jutrima ustajala iz kreveta i započinjala svoje dnevne obveze puno lakše i bezbolnije. No, opet sumnjičava kakva već jesam, pomislila sam: možda je to samo placebo efekt. I sad dolazimo do testa. Konkretnog i vjerodostojnog.
Jučer sam imala vrlo težak dan: od jutarnjeg treninga, niza radnih obveza i snimanja, teglenja spize, kuhanja, pospremanja do večernjeg javnog nastupa gdje sam morala izgledati i moderirati jedan event bez i najmanjeg minusa… a sve u danu vremenskih promjena u kojem i oni najzdraviji ne funkcioniraju najbolje.
I što sam napravila? Priuštila si samo sat i pol mira i odmora, vašu Infra relax podlogu stavila na veću jačinu i rekla: ako mi nakon ovog tretmana prođu bolovi i bez istih se ustanem iz kreveta – onda nije stvar u placebu nego u  top proizvodu kojeg ću svima zdušno preporučiti.   Na moju sreću, tako je i bilo… nije čudesno ozdravljenje ali sam se ustala bez bolova, odradila bez napora svoj javni nastup i nakon toga požurila kući, opet se regenerirati i odmoriti uz laganiji noćni tretman.
Kad sam se uz to još pokrila vašom paperjastom, laganom a toplom i udobnom dekom te legla na vaš Aloa vera jastuk kojeg sam uzela posebno zbog svojstva hlađenja jer ipak sam u godinama menopauze (sve žene će razumjeti o čemu pričam) bila sam u nekoj drugoj dimenziji želeći da noć potraje duže za razliku od vremena kada bih veći dio noći provela ne spavajući i želeći da što prije svane.
Eto, to su bila moja iskustva i test vaših proizvoda koji su prošli sve moje zahtjeve  s najboljim ocjenama.
Znajući koliko su invalidnim osobama, pogotovo s mojim dijagnozama, odmor i san važni toplo preporučujem sve vaše proizvode jer su mi oni jedini do sada pomogli. Vjerujem da ovo nije samo početno oduševljenje nego da ću vas nakon dužeg korištenja moći izvjestiti i o trajnijim benefitima. Čujemo se uskoro u eteru, naravno, nakon krepkog odmora a ne noćnih nesanica.

Vaša Day Antunović,

novinarka, urednica, voditeljica, supruga, majka, volonter, prijatelj, turistički radnik i umjetnički angažirana kreativka

Ivica Šurjak

legenda hrvatskog nogometa

Moram naglasiti da imam atipični madrac 200x200x 32 cm i da ga zbog željene visine nigdje nisam mogao naručiti. Nakon narudžbe kod vas, madrac mi je bio dostavljen za 3 radna dana. Komunikacija s menadžerom je bila i više nego odlična.

Katarina Bencetić, mag.ing.agr.

Draganić

Krajem listopada me nazvala menadžerica iz tvrtke Rispetto da me preporučila jedna moja draga prijateljica, a s ponudom da budem domaćin njihovoj edukaciji.

Stvarno nisam neki pobornik takvih susreta, ali vjerujem prijateljici. Na kraju sam pristala i bila i više nego iznenađena. Došla je ugodna gospođica Katarina koja je donijela nekoliko velikih torba gdje su bili madraci, jastuci, deke i nekakva  terapijska podloga. Nakon jako finog razgovora, i moja obitelj i ja smo isprobali sve te proizvode i bili smo baš oduševljeni.

Zajedno smo se odlučili na kupnju cijelog seta, madraca, jastuka i podloge za relaksaciju.  Uopće nismo dugo čekali, za dva dana je stigla naružba. Na kraju bih još samo dodala, ovom kupnjom se ne veselim samo ja nego cijela moja obitelj! Jako bih htjela preporučiti tvrtku Risprtto zbog toga što ne samo da ima kvalitetne proizvode, već su im i djelatnici zaista posebni.

Antonela Lacković

grafički dizajner, Jastrebarsko

Imala sam mogućnost kod sebe doma probati besplatno sve Vaše proizvode koji su me oduševili.Tako isto me oduševila i menažerica gospođica Katarina koja je imala jako ugodan i profesionalan priistup i sve mi strpljivo objasnila.

Narudžbu smo napravili u subotu,madrac po posebnoj mjeri za naš krevet,  a već u utorak ujutro je sve bilo kod nas, dostavljeno i raspakirano od strane Vaše ljubazme službe. Hvala na svemu!

Návrat hore