SOGNO

MADRAC

3D FISIOTERAPICO

Zahvaljujući svojoj strukturi (zimska i ljetna strana) omogućava komforno korištenje tijekom cijele godine.

Ljetna strana

Ljetna strana je idealna za toplije noći. Ravnomjerno šivanje u obliku luka je udobno i vrlo ugodno na dodir.

Zimska strana

je pokrivena visoko kvalitetnom nježnom merino vunom za ravnomjerno grijanje vašeg tijela. Novi sustav šivanja već na prvi pogled pruža osjećaj luksuza.

JEDAN MADRAC ZA SVE

Madrac SOGNO 3D Fisioterapico posljednje generacije savršeno se prilagođava Vašem tijelu. Njegovim korištenjem spriječavate ili smanjujete bolove u leđima, vratu, ramenima i zglobovima te utrnulost ekstremiteta.

ANTIBAKTERIJSKI I ANTIALERGIJSKI

Madrace SOGNO 3D Fisioterapico sadrže

specijalno dizajniranu bio-keramiku. To su visokokvalitetna vlakna s infracrvenim isijavanjem na dugoj valnoj dužini koje ima blagotvorne učinke na ljudski organizam. Bio-keramička vlakna spriječavaju stvaranje i širenje alergena, imaju antibakterijska svojstva i apsorbiraju električno zagađenje, svojim sastavom djeluju kao pasivna infraterapija i ne propuštaju UV zrake.

Presvlaka madraca sastoji se od kombinacije ovčje vune i specijalno prilagođenog poliestera u koji su umetnute čestice srebra i Aloe vere. Ovčja vuna ima posebno svojstvo samočišćenja, srebro ima značajne antibakterijske učinke, što znači da je sposobno uništiti i spriječavati razmnožavanje bakterija, pljesni i grinja.
ŠTO JE CERAMIC LINE?


Ceramic Line je posebno razvijena bio-keramika s blagotvornim djelovanjem na ljudski organizam. 

Imamo samo jedno zdravlje i zato ga trebamo štititi od štetnih utjecaja okoliša. Trenutno postoji sve veća potreba za korištenjem  zdravih i zdravlju pogodnih materijala – Ceramic line je zdravo vlakno koje optimalno zadovoljava tim potrebama. Ceramic line naše je ime za posebno visoko kvalitetno vlakno koje sadrži bio-keramiku, a koja isijava infracrvene zrake dugog vala. Ovo je vlakno u svijetu poznato i kao Mirawave i koristi se za široku paletu proizvoda, pomažući zdravlju i udobnosti. Bio-keramička vlakna spriječavaju stvaranje i zabranjuju širenju alergena, imaju antibakterijska svojstva, apsorbiraju elektro zagađenje, njihov sastav djeluje kao pasivna infraterapija, ne propuštaju UV zračenje.

Zahvaljujući navedenim svojstvima koriste se i kao novi trend u bolnicama (u Japanu, Koreji, SAD-u). Bio-keramička vlakna zadržavaju tjelesnu energiju i koriste se primjerice u proizvodnji specijalizirane odjeće za vrhunske igrače golfa. Također, spriječavaju stvaranje stafilokoknih i pneumokoknih bakterija na razini većoj od 99%.

Osnovna svojstva Bio-keramike:

  • Antibakterijska
  • Termoregulacijska
  • Zaštita od UV zraka
  • Infraterapija
  • Zaštita od zagađenja
  • Antistresna
Madrac se sastoji od guste mreže

3D KAPILARA

koje savršeno kopiraju Vaše tijelo u bilo kojem položaju. Djeluje tako istim pritiskom na sve dijelove Vašeg tijela čime dovodi do osjećaja bestežinskog stanja i time drži kralježnicu i čašice zglobova u fiziološki prirodnom položaju.

PARAMETRI

DIMENZIJE

Standardni: 80 x 195, 85 x 195, 90 x 195, 80 x 200, 85 x 200, 90 x 200 cm

Standardna dječja veličina: 60 x 120, 70 x 140

Standardna visina: 21 cm
3D Fisioterapico Plus visina: 27 cm
(tolerancija u parametrima je +/- 1 cm)

Nestandardne dimenzije moguće je izraditi do 72 sata od narudžbe.