Ortopedski i anatomski

Oblikovan

Klasični jastuk anatomski oblikovan za zdravi san. Je pogodan za tople ljetne noći kada većina ljudi ima problema sa spavanjem. Jezgra je ostala ista – izrađena od kaučuka obogaćenom bio uljem i esencijalnim uljima (5%) za miran san. Prozračan je i antialergijski.

Memoria Piumino Fresco

Anatomic

Memoria Piumino Fresco

Soap

Prozračni i termoregulirajući

Jezgra jastuka u svojoj strukturi ima pravilne šuplje cijevi koje osiguravaju savršenu prozračnost. Time smanjuje znojenje i rizik od upale vratne kralježnice.

Jastuk možete koristiti bez gornjeg sloja, ali jezgru jastuka nije moguće prati u perilici rublja. Čisti se usisivanjem ili protresanjem.

Zahvaljujući anatomskom obliku vaša kralježnica ostaje u prirodnom položaju čime garantira ugodan i posebno bezbolan san.

Osjećaj hlađenja

Gornji sloj je od materijala Fresco. Radi se o specijalnoj rashladnoj navlaci koja bolje odvodi toplinu iz tijela i stvara osjećaj hlađenja. Skupa s našom podlogom čine odličnu kombinaciju za vruće ljetne dane.

Ortopedski

Jastuk Piumino nudi savršeni odmor i opuštanje vratne kralježnice. Zahvaljujući anatomskom obliku jastuka kralježnica ostaje u prirodnom položaju tijekom spavanja, što Vam garantira ugodan i posebno bezbolan san.

Bio certifikat

Kod proizvodnje jezgre pazimo na funkcionalnost i ekologiju, gdje kombiniramo biološke materijale i bilje zajedno. Jezgra sadrži prirodno punjenje i 5 % esencijalnih ulja za miran san.

Ručna izrada

Naši proizvodi su ručno izrađeni s naglaskom na najvišu razinu kvalitete.

Dimenzije

Memoria Piumino
Fresco
Anatomic

40 x 70 cm

Memoria Piumino
Fresco
Soap

40 x 70 cm

2 Godina jamstva 

Na deformaciju i elastičnost jezgre jastuka.

*Navlake jednostavno perete u perilici rublja, sušite ih na zraku, ne u sušilici ili na radijatorima.

Návrat hore