O nama

 
SOGNO brend ima portfelj proizvoda koji se sastoji se od sustava RELAX & COMFORT cjelovitih sustava za spavanje koji su dizajnirani da zadovolje i najzahtjevnije kriterije. Zahvaljujući našem timu talentiranih djelatnika, portfelju proizvoda najviše kvalitete ostvarujemo cilj,a to su zadovoljni klijenti. Najprirodnija regeneracija za ljudsko tijelo je zdrav i kvalitetan san. Dodana vrijednost proizvoda je vanstandardno jamstvo i redoviti servis. Proizvodi su izrađeni u Slovačkoj najmodernijom njemačkom 3D tehnologijom sa naglaskom na kvalitetu i prepoznatljiv talijanski dizajn.

L
Linija proizvoda SOGNO

našim obiteljima donosi proizvode za zdrav i ugodan san. Svi proizvodi proizvedeni su u Slovačkoj pod pojedinačnim serijskim brojevima. Kontrola proizvodnje omogućuje da ispunimo želje najzahtjevnijih kupaca.

Vizija brenda SOGNO je ponuditi svojim kupcima vrhunske proizvode koji udovoljavaju najstrožim europskim kriterijima proizvodnje. Obitelj, zdravlje i prirodu smatramo temeljnim vrijednostima. U duhu tih vrijednosti kreira se cijela linija proizvoda brenda SOGNO.

Naš osnovni moto i snaga koja nas potiče naprijed je zadovoljan kupac.

N
Naš cilj i fokus je pružiti klijentima kompletan servis za zdrav, kvalitetan i udoban san.

Distributeri smo koji na hrvatsko tržište donosimo seriju sofisticiranih proizvoda što se tiče zdravlja i kvalitete. Jamčimo adekvatno jamstveno razdoblje za svoje proizvode.

Godina za jezgru madraca
Godina za jezgru jastuka

SOGNO proizvodi rezultat su dugogodišnjeg iskustva u svijetu zdravog sna s obzirom na sve dobne kategorije. Osim izravne prodaje naših proizvoda, također se fokusiramo na kompleksne profesionalne savjete.

Pripremamo projekte u sklopu kojih se želimo usredotočiti na stvaranje čistog okoliša u vrtićima za naše mališane te pripremamo projekt za poboljšanje sna i onih najstarijih u domovima za stare i nemoćne.

Također, u budućnosti planiramo pomagati bolničkim odjelima pojačane njege u kojima ima uglavnom nepokretnih pacijenata. Naš dobrotvorni projekt je značajna aktivnost jer pomažemo ljudima koji ovise o drugima i socijalno slabijim obiteljima.

B
Brend SOGNO na hrvatsko tržište donosi vrhunske materijale visoke klase,

kvalitetnu slovačku proizvodnju, njemačku tehnologiju i najmodernije talijanske trendove zahvaljujući kojima možete nabaviti vaš novi madrac iz udobnosti vašeg doma.

Kvaliteta, dizajn i sastav materijala naših proizvoda zadovoljavaju najstrože higijenske standarde i zahtjeve za udobnošću i funkcionalnošću, zahvaljujući kojima ćemo udovoljiti zahtjevima i najzahtjevnijih kupaca. Kolekcija naših proizvoda sastavljena je i proizvedena isključivo od materijala koji su u potpunosti certificirani i dugoročno testirani.

UDOBAN SAN

Želite se i vi prepustiti ugodnom snu na kvalitetnim madracima?

Naš odjel RELAX & COMFORT tu je za vas.

Često postavljana pitanja

Z

Za koga su prikladni madraci SOGNO?

Za svakoga tko vodi brigu o svome zdravlju duoročno, te traži izvrstan omjer cijene i kvalitete,udobnosti i postojanosti.

K

Koje materijale koristite u proizvodnji madraca?

U proizvodnji naših madraca pridajemo maksimalnu pozornost kvaliteti korištenih materijala, stoga sve komponente su znanstveno ispitane i certificirane, dolaze od renomiranih europskih dobavljača.

Madrac SOGNO je kompletno europski proizvod.

K

Koji madrac je bolji?

Jedan veliki „bračni“ ili dva standardna madraca?

Naša preporuka je odabrati dva standardna madraca radi lakšeg rukovanja. Naravno preporuku je uvijek dobro saslušati,ali prilikom završne odluke treba uzeti u obzir i Vaše navike. Nećete pogriješiti, ni ako se odlučite za SOGNO madrac u jednome djelu,obzirom na specifičnu mogućnost prilagodbe svakome tjelu pojedinačno, bez obzira na tjelesnu težinu,anatomski oblik i konstituciju, što ga po tome čini jedinstvenim na hrvatskom tržištu.

U

U kojim dimenzijama isporučujete madrace?

Madrace SOGNO dostavljamo u svim standardnim dimenzijama,kao i po vašim specijalnim dimenzijama. Isporučujemo madrace po vašim mjerama,kako bi se po dimenzijama prilagodio svakome prostoru.

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja imaju naši stručnjaci za spavanje te se nemojte ustručavati kontaktirati nas na naš broj telefona

091 600 28 19

ili ispunite

iz vašeg doma. Naručite našeg stručnjaka za spavanje i potražite
besplatan savjet iz udobnosti vašeg doma.

Dizajn Italija

Proizvedeno u EU
Návrat hore