SOGNO

Marka SOGNO trenutno posluje u 12 europskih zemalja. SOGNO-ov portfelj proizvoda sastoji se od sustava RELAX & COMFORT cjelovitih sustava za spavanje koji su dizajnirani da zadovolje i najzahtjevnije kriterije. Zahvaljujući našem timu talentiranih djelatnika, portfelju proizvoda najviše kvalitete i vrijednostima naše marke, trenutno imamo više od 170 000 zadovoljnih kućanstava.

Marka SOGNO se bavi proizvodnjom ortopedskih madraca, jastuka i pokrivača po mjeri, usmjerenih na regeneraciju, opuštanje i prirodno kvalitetno spavanje od 2006. godine. Najprirodnija regeneracija za ljudsko tijelo je zdrav i kvalitetan san. Svi su proizvodi dizajnirani u suradnji s ortopedima, fizioterapeutima i temeljeni na dugogodišnjem iskustvu naših kupaca. Ručno su izrađeni u Slovačkoj s naglaskom na kvalitetu i jedinstven talijanski dizajn, pod nadzorom vrhunskih talijanskih stručnjaka. Dodana vrijednost proizvoda je vanstandardno jamstvo i redoviti servis.

UDOBAN SAN

Želite se i Vi prepustiti ugodnom snu na kvalitetnim madracima? Naš odjel RELAX & COMFORT tu je za Vas.

Linija proizvoda SOGNO našim obiteljima donosi proizvode za zdrav i ugodan san od 2006. godine. Svi proizvodi proizvedeni su u Slovačkoj pod pojedinačnim serijskim brojevima. Kontrola proizvodnje omogućuje da ispunimo želje najzahtjevnijih kupaca. Vizija marke SOGNO je ponuditi svojim kupcima vrhunske proizvode koji udovoljavaju najstrožim europskim kriterijima proizvodnje. Obitelj, zdravlje i prirodu smatramo temeljnim vrijednostima. U duhu tih vrijednosti kreira se cijela linija proizvoda marke SOGNO. Naš osnovni moto i snaga koja nas potiče naprijed je zadovoljan kupac.

Naš cilj i fokus je pružiti klijentima kompletan servis za zdrav, kvalitetan i udoban san. Distributeri smo koji na europsko tržište donosimo seriju sofisticiranih proizvoda što se tiče zdravlja i kvalitete. Jamčimo adekvatno jamstveno razdoblje za svoje proizvode – 7 godina za jezgru madraca i 2 godina za jezgru jastuka.

SOGNO proizvodi rezultat su dugogodišnjeg iskustva u svijetu zdravog sna s obzirom na sve dobne kategorije. Osim izravne prodaje naših proizvoda, također se fokusiramo na kompleksne profesionalne savjete.

Pripremamo projekte u sklopu kojih se želimo usredotočiti na stvaranje čistog okoliša u vrtićima za naše mališane te pripremamo projekt za poboljšanje sna i onih najstarijih u domovima za stare i nemoćne.

Također, u budućnosti planiramo pomagati bolničkim odjelima pojačane njege u kojima ima uglavnom nepokretnih pacijenata. Naš dobrotvorni projekt je značajna aktivnost jer pomažemo ljudima koji ovise o drugima i socijalno slabijim obiteljima.

Marka SOGNO na hrvatsko tržište donosi vrhunske materijale visoke klase, kvalitetnu slovačku proizvodnju i najmodernije talijanske trendove zahvaljujući kojima možete nabaviti Vaš novi madrac iz udobnosti Vašeg doma.

Više od četrnaest godina povijesti naše marke na području prodaje i savjetovanja jamstvo je brze i povoljne kupnje, ekspresne dostave i maksimalnog zadovoljstva. Savršeni i sofisticirani sustav i mogućnost besplatnog savjetovanja s našim stručnjakom za spavanje pomoći će vam odabrati pravi madrac za najudobniji san vašeg života.

Kvaliteta, dizajn i sastav materijala naših proizvoda zadovoljavaju najstrože higijenske standarde i zahtjeve za udobnošću i funkcionalnošću, zahvaljujući kojima ćemo udovoljiti zahtjevima i najzahtjevnijih kupaca. Kolekcija naših proizvoda sastavljena je i proizvedena isključivo od materijala koji su u potpunosti certificirani i dugoročno testirani.

Kako odabrati madrac?


Odabir novog madraca iz širokog spektra tipova, oblika i tvrdoće na prvi pogled može biti uistinu stresno iskustvo. Što je za Vas bolje? Memorijska pjena ili lateks? Trebate li tvrdi, srednji ili mekani madrac? Odgovore na ova i mnoga druga pitanja imaju naši stručnjaci za spavanje, te se nemojte ustručavati kontaktirati nas na naš broj telefona +385 916 002 819 ili ispunite obrazac ……. za narudžbu iz Vašeg doma. Naručite našeg stručnjaka za spavanje i potražite besplatan savjet iz udobnosti Vašeg doma.

Koliko tvrd bi trebao biti moj novi madrac?


Tim pitanjem obično započinje potraga za idealnim snom. Odabir odgovarajuće razine tvrdoće i čvrstoće ključan je za miran san. Vaš izbor ovisi o nekoliko čimbenika. Prva je vaša težina. Što je vaša tjelesna težina veća, to je vašem tijelu potrebna veća potpora. Tvrdoću ili nosivost ne definira samo materijal madraca već i visina njegove jezgre. Što je veća jezgra, srednji sloj madraca, to je veća razina nosivosti.

Izbor tvrdoće novog madraca također bi trebao ovisiti o načinu spavanja. Ako spavate uglavnom na leđima ili trbuhu, potreban Vam je tvrđi madrac, ako veći dio noći spavate na boku, posegnite za mekšom varijantom. I posljednje, ali ne najmanje važno, dob korisnika također ulazi u obzir. Djeca i mladi obično biraju tvrđe madrace, dok stariji se vole prepustiti mekanom zagrljaju pjene.

Za koga su prikladni madraci SOGNO?


Za svakoga tko traži izvrstan omjer cijene i udobnosti i postojanosti. Često postavljana pitanja pri odabiru madraca.

Koje materijale koristite u proizvodnji madraca?


U proizvodnji naših madraca pridajemo maksimalnu pozornost kvaliteti korištenih materijala, stoga sve komponente dolaze od renomiranih europskih i svjetskih dobavljača.

Koji madrac je bolji? Jedan veliki „bračni“ ili dva standardna madraca?


Naša preporuka je odabrati dva standardna madraca radi lakšeg rukovanja, kao i mogućnost odabira različitih postavki tvrdoće i materijala za svakog od partnera.

U kojim dimenzijama isporučujete madrace?


Madrace SOGNO dostavljamo u svim standardnim dimenzijama.

 

Odgovore na ova i mnoga druga pitanja imaju naši stručnjaci za spavanje te se nemojte ustručavati kontaktirati nas na naš broj telefona +385 916 002 819 ili ispunite obrazac …..za narudžbu iz Vašeg doma. Naručite našeg stručnjaka za spavanje i potražite besplatan savjet iz udobnosti Vašeg doma.

Dizajn Italija – Proizvedeno u EU