Sadrži ekstrakte

Aloe Vera

i protkan je srebrnim nitima s tehnologijom Silver Plus, što ga čini antialergijskim i idealnim za svakodnevno korištenje. Tkanina je vrlo ugodna i mekana.

Aloe Vera

Dokazani učinci :

Aloe Vera je univerzalna. Pomaže kod problema s psorijazom ili kod problema onkoloških pacijenata, kod astme ili raznih alergija, kod opeklina, raznih virusnih bolesti, a također i kod multiple skleroze. Ima povoljno djelovanje na kožu, obnavlja stanice, poboljšava imunosni sustav. Ima antibakterijsko i antivirusno djelovanje. Povećava razinu opuštanja pri spavanju.

Silver plus

Dokazani učinci :

Pamučna tkanina sadrži čestice srebra koje imaju antibakterijsko djelovanje.

Dorađena je tehnologijom Silverplus, koja osigurava bolju higijenu, zaštitu i svježinu u svakodnevnom životu, ali i u ekstremnim uvjetima, pogotovo u bolnicama. Srebro sprječava rast štetnih bakterija.

Srebro ima iznenađujuće mnogo pozitivnih učinaka na ljudsko tijelo.
Zahvaljujući svojim antibakterijskim i protuupalnim učincima koristilo se pri zacijeljivanju rana, kao prevencija od infekcije.
Srebro na površini može ubiti bakterije. Ovaj se metal zato koristi i u tekstilu, gdje pruža antimikrobno djelovanje i nastaje tzv.: srebrni filter. Narušava normalnu funkciju stanica, koja sprječava reprodukciju mikroba i na kraju dolazi do smrti stanice.
Znanstvenici su saznali da

srebro narušava sposobnost bakterijskih stanica

stvarati kemijske veze koje su prijeko potrebne da preživi. Te veze čine fizičku strukturu stanice, tako da kada bakterije dođu u dodir sa srebrom, doslovno će se raspasti.

Dimenzije

OSNOVNE

135 x 195 cm

Godina jamstva 
Návrat hore