Jezgra

izrađena od kaučuka u kombinaciji sa tri vrste ulja. Nova dimenzija užitka pruža prekrasan miris koristeći esencijalna ulja. Jastuk je antialergijski i antibakterijski. Dolazi u 2 modela, samo odaberite onaj koji vam najviše odgovara:

Memoria Piumino Naturale

Anatomic

Memoria Piumino Naturale

Soap

Prozračni i termoregulirajući

Jezgra jastuka u svojoj strukturi ima pravilne šuplje cijevi koje osiguravaju savršenu prozračnost. Time smanjuje znojenje i rizik od upale vratne kralježnice.

Jastuk možete koristiti bez gornjeg sloja, ali jezgru jastuka nije moguće prati u perilici rublja. Čisti se usisivanjem ili protresanjem.

Zahvaljujući anatomskom obliku vaša kralježnica ostaje u prirodnom položaju čime garantira ugodan i posebno bezbolan san.

Antibakterijski

Gornji sloj jastuka je izrađen od finog ekskluzivnog materijala koji je pogodan za alergičare i astmatičare. Ugodan je na dodir, što će posebno cijeniti osobe s osjetljivom kožom. Prednost jastuka je u lakom održavanju.

Ortopedski

Jastuk Piumino nudi savršeni odmor i opuštanje vratne kralježnice. Zahvaljujući anatomskom obliku jastuka kralježnica ostaje u prirodnom položaju tijekom spavanja, što Vam garantira ugodan i posebno bezbolan san.

Bio certifikat

Kod proizvodnje jezgre pazimo na funkcionalnost i ekologiju, gdje kombiniramo biološke materijale i bilje zajedno. Jezgra sadrži prirodno punjenje i 5 % esencijalnih ulja za miran san.

Ručna izrada

Naši proizvodi su ručno izrađeni s naglaskom na najvišu razinu kvalitete.

Dimenzije

Memoria Piumino
Naturale
Anatomic

40 x 70 cm

Memoria Piumino
Naturale
Soap

40 x 70 cm

Godina jamstva 

Na deformaciju i elastičnost jezgre jastuka.

*Navlake jednostavno perete u perilici rublja, sušite ih na zraku, ne u sušilici ili na radijatorima.

Návrat hore