Jastuk Memoria Piumino Naturale


 

Jezgra izrađena od specijalne Eco bio ispunjenje s dodatkom 30% prirodnog sojinog ulja. Nova dimenzija užitka pruža prekrasan miris koristeći esencijalna ulja. Jastuk je antialergijski i antibakterijski. Zahvaljujući anatomskom obliku Vaša kralježnica ostaje u prirodnom položaju čime garantira ugodan i posebno bezbolan san.

 

PROZRAČAN 

Jezgra jastuka u svojoj strukturi ima pravilne šuplje cijevi koje osiguravaju savršenu prozračnost. Time smanjuje znojenje i rizik od upale vratne kralježnice. Jastuk možete koristiti bez gornjeg sloja, ali jezgru jastuka nije moguće prati u perilici rublja. Čisti se usisivanjem ili potresanjem. 

 

ANTIALERGIJSKI 

Gornji sloj jastuka je izrađen od finog ekskluzivnog materijala koji je pogodan za alergičare  i astmatičare. Ugodan je na dodir, što će posebno cijeniti osobe s osjetljivom kožom. Prednost jastuka je u lakom održavanju. Navlake jednostavno perete u perilici rublja, sušite ih na zraku, ne u sušilici ili na radijatorima.

 

BIO CERTIFIKAT 

Kod proizvodnje jezgre pazimo na funkcionalnost i ekologiju, gdje kombiniramo biološke materijale i bilje zajedno s nevjerojatnom mekoćom EccoBio Memory pjene. Jezgra sadrži 30% prirodnog sojinog ulja i 5 % esencijalnih ulja za miran san. 

 

ORTOPEDSKI

Jastuk Memoria Piumino nudi savršeni odmor i opuštanje vratne kralježnice. Zahvaljujući anatomskom obliku jastuka kralježnica ostaje u prirodnom položaju tijekom spavanja, što Vam garantira ugodan i posebno bezbolan san.

 

2 GODINA JAMSTVA 

Na elastin, deformaciju i elastičnost jezgre jastuka. 

Memoria Naturale


soap

Memoria Naturale


anatomic